scarves - wear how you like

09 May 2016

 

 

 

 

 

Vilket användbart plagg scarves är egentligen! Jag använder scarf nästan dagligen: Ibland på huvudet som en pirat, ibland lite preppy runt halsen och ibland knyter jag till en topp eller hänger den på väskan! Hemma har jag en hel del att välja emellan och det händer ofta att jag använder min mors vackra äldre från bl.a. Hermes. Och är jag tom på styling idéer så kan jag alltid titta på de klassiska Hermes korten! Här är  några fina scarves som finns att köpa just nu :)

 

What useful garments scarves really are! I use scarves almost on daily basis: Sometimes at my head like a pirate, sometimes a bit preppy around the neck and sometimes I wrap it to a top or hang it tied to a bag! At home I have quite many to choose by due to often using my mothers beautiful older ones from Hermes etc. And should I lack styling ideas I can always look at the classic Hermes cards. Here I present some lovely scarves that are available this season :) 

 

 

All scarves above from Hermes

 

All scarves above from Hermes

 

Scarves above from Valentino, Givenchy and Dolce & Gabbana

 

 

 

 

Pictures from pinterest, www.hermes.com and www.netaporter.com. Please click on image of your choice for a closer look.

 


2 COMMENTS
ALICE
15 May 2016 13:29
Hej Erica
Först vill jag verkligen tacka för dina trevliga kommentarer och upplysningar. Jag ska också besvara dina frågor. 1. Inga bilder som jag har postar jag från google, utan jag tar antingen bilderna själv eller anger bildkälla i varje inlägg 2. När du skriver VARFÖR med versaler innebär det att du de faco skriker, men jag ska ändå svara på "VARFÖR " jag skriver på engelska. I mina feeds från vilka som följer min hemsida så är det väldigt många IP adresser från U.S, Asien och övriga Europa. De flesta av mina läsare är faktiskt inte från Sverige, därför skriver jag naturligtvis på engelska också. Det är också så att jag tror att de som inte bor, eller tidigare bott, i Sverige ute i världen har svenska som språk! Hoppas jag har gjort din dag i ditt liv lite bättre med mina svar. xoxo

Erica
15 May 2016 11:40
Varför postar du alltid bilder från Google? Och VARFÖR skriver du på engelska? Dom som läser din blogg kan förmodligen svenska.